Social media – zakelijk

inhoud van de training

Facebook en LinkedIn zakelijk goed in de markt zetten voor jou een probleem? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Haal je nauwelijks klanten uit jouw kanalen? Lees dan gauw verder want dan past deze training perfect bij jou!

De training wordt gegeven in kleine groepen (max. 8 personen) waar veel aandacht is voor het individu. Na het volgen van deze training kunt u meer potentiele klanten bereiken. Weet u hoe u zakelijk gebruik kan maken van Facebook en LinkedIn. 

Inhoud van de training:

  • Algemeen gebruik van Facebook en LinkedIn
  • Uitleg platformen en het uiteindelijke doel vaststellen
  • De werking van de platformen
  • De mogelijkheden die Facebook en LinkedIn bieden
  • Het opstellen van een goede bedrijfspagina

Na deze training is uw bedrijfspagina weer up-to-date. U zult zichtbaar het verschil merken online en uw bereik neemt toe. U krijgt persoonlijk advies over hoe u het beste uw bedrijf weg kan zetten.

agsdix-null

Instapniveau: eenvoudig gebruiker social media

}

Training van 2 x 3 uur

Kosten €250,- excl. BTW

Jeroen
Hillen

Jeroen is een gedreven en toegewijd logistiek professional. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij internationale bedrijven.
Jeroen zijn expertise komt tot uiting in Excel. Met zijn ervaringen uit de praktijk maakt hij het gebruik van Excel sneller, effectiever en leuker.

Benieuwd wat Jeroen voor jou kan betekenen? Neem contact op met jeroen@de-office-trainer.nl of bel 0641717141.

Ronnie
Peters

Ronnie is een onderwijsprofessional, docent informatica in het voortgezet onderwijs. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in de Microsoft Office programma’s en leerlingen begeleidt naar certificering. Zijn expertise wordt zichtbaar in PowerPoint en Word. Presenteren en tekstverwerken met vertrouwen en plezier!

Wil je weten wat Ronnie voor jou kan betekenen? Neem contact op met ronnie@de-office-trainer.nl of bel 0641717155.

Wij trainen particulieren, personeel, bedrijven en instellingen. Wij komen graag bij u langs!

Ondernemersprijs Peel & Maas

Excel in Praktijk is genomineerd voor de ondernemersprijs in Peel & Maas. Deze nominatie is een erkenning voor ons vakmanschap en wij verheugen ons om dit met jullie te delen.

agsdix-null

Trots

agsdix-null

Erkenning

Elkaar ontmoeten
Met een bak koffie?

Het praat lekkerder met een bakje koffie en wij komen graag op bezoek of gewoon bij ons op kantoor. Je bent van harte welkom!

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Microsoft Office? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Office trainer | KVK 69685215 | BTW nummer NL002198066B47

Kerkstraat 47 | 5981 CE | Panningen

Jeroen +31641717141