Ambassadeurskaart

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ambassadeurskaarten van de Office trainer, Beekstraat 2 te Panningen.

Verdien €20,- euro cashback voor iedere nieuwe cursist die jij aandraagt!

Een ambassadeur van de Office trainer is in het bezit van een ambassadeurskaart en heeft één of meerdere trainingen meer dan tevreden bij ons gevolgd. Door nieuwe cursisten aan te dragen krijg je van ons per nieuw aangedragen cursist €20,- cashback op jouw training.

Een Office trainer ambassadeur is trots op wat hij heeft geleerd en kan anderen vertellen over zijn succes en wat het hem of haar heeft opgeleverd. 

Deze aanvullende voorwaarden hebben ook betrekking op de ambassadeurskaart van de Office trainer.

  • Je bent in het bezit van een ambassadeurskaart.
  • Meer dan de prijs van jouw training is in cashback niet mogelijk. Je mag natuurlijk altijd nieuwe cursisten aandragen en ga met ons in gesprek voor een leuke attentie.
  • Je bent trots ambassadeur en ook echt tevreden over de kwaliteit van de Office trainer!
  • De ambassadeurskaarten zijn enkel van toepassing op de trainingen.
  • De ambassadeurskaart is persoonsgebonden.

De Office trainer behoudt zich altijd het recht om de actievoorwaarden te herzien of aan te passen. Aan de voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. De voorwaarden dienen als richtlijn van hoe de ambassadeurskaart normaliter gebruikt kan worden.

Jeroen
Hillen

Jeroen is een gedreven en toegewijd logistiek professional. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij internationale bedrijven.
Jeroen zijn expertise komt tot uiting in Excel. Met zijn ervaringen uit de praktijk maakt hij het gebruik van Excel sneller, effectiever en leuker.

Benieuwd wat Jeroen voor jou kan betekenen? Neem contact op met jeroen@de-office-trainer.nl of bel 0641717141.

Wij trainen particulieren, personeel, bedrijven en instellingen. Wij komen graag bij u langs!

Ondernemersprijs Peel & Maas

Excel in Praktijk is genomineerd voor de ondernemersprijs in Peel & Maas. Deze nominatie is een erkenning voor ons vakmanschap en wij verheugen ons om dit met jullie te delen.

agsdi-ribbon

Trots

agsdi-target

Erkenning

Elkaar ontmoeten
Met een bak koffie?

Het praat lekkerder met een bakje koffie en wij komen graag op bezoek of gewoon bij ons op kantoor. U bent van harte welkom!

7 + 10 =

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Microsoft Office? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Office trainer | KVK 75506416 | BTW nummer 8603.06.422.