De afgelopen weken heb ik hele bijzondere “trainingen” mogen geven:

Vorige week dinsdag heeft Sander Selen van SeleVisie een bedrijfsvideo opgenomen in het kader van mijn nominatie voor de Ondernemersprijs Peel & Maas 2019. De korte bedrijfsvideo zal worden gebruikt voor promotiedoeleinden voor de Ondernemersprijs. De lange variant zal op de avond van de bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs worden afgespeeld als introductie van mijn bedrijf. Erg leuk om deze video’s voor te bereiden en op te nemen!

Op mijn verjaardag afgelopen zaterdag is een vijfkoppige jury bij mijn trainingslocatie, het Gemeenschapshuis in Kepel, geweest om te zien wat Excel in praktijk doet en belangrijker wat mijn toekomstplannen zijn. Vooraf uren aan voorbereiding om de perfecte presentatie te maken. Gedurende de presentatie vragen maar ook tips & tricks gekregen over en voor mijn bedrijf. Na de presentatie kan ik met goede gevoelens terug krijgen!

Op 30 oktober is de bekendmaking van de juryprijs. Tijdens de avond zelf kiest het publiek de winnaar van de publieksprijs. Nu eerst twee weken vakantie en dan vol gas de vijf-minuten presentatie voorbereiden. Ik heb er zin in! 🙂

#altijdwillenleren
#ondernemersprijspeelenmaas
#ondernemersprijspeelenmaas2019