Inmiddels zijn we ruim twee maanden op weg naar meer vertrouwen in de Microsoft Office programma’s. Het avontuur met de nominatie van de ondernemerspijs Peel & Maas heeft ons een veelbelovende start opgeleverd.

Jeroen is de expert als het gaat om complexe vraagstukken in Excel. Van een basistraining tot maatwerk behoort tot de mogelijkheden van de Office trainer.

Ronnie is de expert op het vlak van PowerPoint en Word. Van bedrijfspresentaties tot trainingen in het gebruik van PowerPoint en Word, daar kan Ronnie u bij helpen.

We geven hieronder kort toelichting bij onze diensten.

Met zijn jarenlange ervaring in de logistieke wereld kan Jeroen u met zijn expertise helpen in het verwerken en bewerken van rapportages uit ERP- of CRM-pakket.

Jeroen kan u helpen met het opstellen (personeels)planning, zodat alles ordelijk verloopt binnen uw organisatie.

Tevens bieden wij voor ZZP’ers en kleinbedrijf bedrijfsadministratie maatwerk aan. Financieel goed op weg met uw administratie in Excel. Jeroen voorziet u van de juiste kennis en pakket in Excel, zodat u zorgeloos en tijdsbesparend aan de slag kan. 

PowerPoint kent geen geheimen meer voor Ronnie. Hij maakt maatwerk presentaties voor bedrijven in PowerPoint. Uniformiteit en een professionele uitstraling is wat Ronnie voor uw bedrijf kan betekenen. Tevens traint hij personeel in het gebruik van PowerPoint, zodat ook zij met meer vertrouwen aan de slag kunnen met PowerPoint. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Ronnie u in PowerPoint kan bieden. Geen frustraties meer in PowerPoint…Heerlijk, toch?

Met meer dan 18 jaar ervaring in het onderwijs en doceren in Word, ziet Ronnie nog steeds veel mensen worstelen in de tekstverwerker. Het kan zo’n fijn programma zijn, met ontelbaar veel mogelijkheden. Als mensen vaardiger willen worden in Word of specifieke functies willen gebruiken dan ben je bij de trainingen van Ronnie aan het juiste adres. Tevens trainen we personeel in het gebruik van Word. Hoeveel tijd en frustraties besparen we door een training op met zodat iedereen met vertrouwen in Word aan de slag kan. 

Tevens wordt het steeds lastiger om op te vallen met een goede sollicitatiebrief. Hoe stel je zo’n brief op en hoe zorg je ervoor dat het ook echt wordt gelezen. Het opmaken van documenten blijkt nog steeds een struikelblok voor veel mensen. Particulieren zijn van harte welkom bij één van onze trainingen.

Natuurlijk is er ook maatwerk. Geen vraag is bij ons te gek, we komen altijd met een passend antwoord. Neem contact met ons op of kom langs op Beekstraat 2 te Panningen en dan drinken we samen een bakkie koffie.