Adobe pakket

inhoud van de training

Altijd al Photoshop en Illustrator willen gebruiken, maar er nog niet aan toegekomen? Ben je er vaker aan begonnen, maar het lukt je maar niet om iets te maken? Lees dan gauw verder want dan past deze training perfect bij jou!

Inhoud van de training:

Jeroen
Hillen

Jeroen is een gedreven en toegewijd logistiek professional. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij internationale bedrijven.
Jeroen zijn expertise komt tot uiting in Excel. Met zijn ervaringen uit de praktijk maakt hij het gebruik van Excel sneller, effectiever en leuker.

Benieuwd wat Jeroen voor jou kan betekenen? Neem contact op met jeroen@de-office-trainer.nl of bel 0641717141.

Ronnie
Peters

Ronnie is een onderwijsprofessional, docent informatica in het voortgezet onderwijs. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in de Microsoft Office programma’s en leerlingen begeleidt naar certificering. Zijn expertise wordt zichtbaar in PowerPoint en Word. Presenteren en tekstverwerken met vertrouwen en plezier!

Wil je weten wat Ronnie voor jou kan betekenen? Neem contact op met ronnie@de-office-trainer.nl of bel 0641717155.

Wij trainen particulieren, personeel, bedrijven en instellingen. Wij komen graag bij u langs!

Ondernemersprijs Peel & Maas

Excel in Praktijk is genomineerd voor de ondernemersprijs in Peel & Maas. Deze nominatie is een erkenning voor ons vakmanschap en wij verheugen ons om dit met jullie te delen.

agsdix-null

Trots

agsdix-null

Erkenning

Elkaar ontmoeten
Met een bak koffie?

Het praat lekkerder met een bakje koffie en wij komen graag op bezoek of gewoon bij ons op kantoor. U bent van harte welkom!

4 + 9 =

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Microsoft Office? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Office trainer | KVK 75506416 | BTW nummer 8603.06.422.